LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Toiletpapir

Søg efter dit produkt
Kategorier
3
20
14
16
46
160
21
40
26
53
Sorter efter pris

Køb toiletpapir til erhverv

Lara Pack tilbyder premium toiletpapir specielt designet til erhvervsmæssig brug. Det kombinerer overlegen blødhed med imponerende styrke og det er perfekt til brug i restauranter, caféer og restaurationsvirksomheder, hvor der kommer mange kunder og gæster. Med fokus på både kvalitet og bæredygtighed, leverer Lara Pack toiletpapiret til din virksomhed, så du og dine medarbejdere og kunder er sikret en uovertruffen komfort og hygiejne.

Fremstillet med fokus på både holdbarhed og blødhed, sikrer vores jumbo toiletpapir maksimal effektivitet og brugertilfredshed i højtrafikområder. Leder du efter blødt toiletpapir i store mængder til din virksomhed i restaurationsbranchen? Vi har det hele hos Lara Pack.

Hvorfor købe toiletpapir fra Lara Pack?

Der er flere gode grunde til at købe vores kvalitetstoiletpapir. Du får nemlig den maksimale komfort, og det er en billig løsning, hvis du gerne vil købe større mængder til din virksomhed. På den måde kan du købe et antal, så der altid er toiletpapir tilgængeligt for kunder, besøgende og medarbejdere.

Vi har både almindeligt ruller og jumboruller, så der altid er en mulighed tilgængelig, der stemmer overens med dine behov. Jumborullerne er den perfekte løsning til langvarig brug, da man på den måde undgår hyppig udskiftning.

Hos Lara Pack har vi et stort udvalg af alt emballage og andre praktiske midler til din restaurant. Det hele er samlet på ét sted, og du kan købe alt, som du og din virksomhed har behov for.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop