Om os

Lara Pack dækker emballagebehovene uanset din branche og niche. Vi kan derfor imødekomme behovene hos de almindelige erhverv såsom bager, cafe, restaurant såvel som niche og special forretninger der f.eks. har fokus på tapas og sushi.

Troværdighed

Vi vælger altid at sætte troværdighed først. Det er altid et must for et langvarigt samarbejde.

Kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvalitet hos Larapack. Derfor får du altid, hvad vi lover til vores kunder.

Fleksibilitet

Vi vil altid gøre en ekstra indsats. Så du kan få lige netop den løsning du har behov for

Hurtighed

Vi er altid lynhurtige. Du kan derfor altid regne med os når det virkelig brænder på.

Ideel opbevaring & præsentation af dine fødevarer med kvalitets fødevareemballage fra Lara Pack


Hos Lara Pack er det vores mål at leve op til vores kunders forventninger om, at kunne opbevare og præsentere deres varer bedst muligt, og til en overkommelig pris. Vi gør derfor en daglig indsats for at lette hverdagen for vores kunder og præsentere dem for de bedste fødevareemballage løsninger.

Med Lara Pack kan du regne med en leverandør der altid vil gøre en forskel når du mest har behov for det. Dette kan vi gøre takket være vores store verdensomspændende netværk af fødevareemballage producenter samt de 4 kriterier som vi udfører vores indsats efter. Troværdighed, kvalitet, fleksibilitet og hurtighed. Så er du garanteret stabilitet i dine leverancer.

SE NOGLE AF VORES PRODUKTER

VI TILBYDER ET BREDT UDVALG
hvor dit behov er i fokus
Mere om os

Vi leverer fødevareemballage løsninger, hvor dine forventninger er i fokus

Lara Pack dækker emballagebehovene uanset din branche og niche. Vi kan derfor imødekomme behovene hos de almindelige erhverv såsom bager, cafe, restaurant såvel som niche og special forretninger der f.eks. har fokus på tapas og sushi. Du er velkommen til, at kontakte os uanset din branche og vi vil sammen finde den bedste løsning til dig.
Nogen få eksempler på emballage typer vi leverer er servietter, dækkeservietter, stearinlys, handsker, engangsservice, duge, lampeolie osv. Vi har et bredt udvalg fra borddækning til indpakning. Se vores katalog eller kontakt os, hvis du er på udkig efter et special produkt.