LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Om os

Lara Pack leverer emballage til din branche. Vi kan imødekomme dine behov, hvad enten det er en café, en restaurant, en specialforretning eller andet, du skal bruge emballage til. Vi har en masse emballage, som kan bruges til takeaway og til andre formål i den daglige drift af en restaurant.

Troværdighed

Vi vælger altid at sætte troværdighed først. Det er altid et must for et langvarigt samarbejde.

Kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvalitet hos Larapack. Derfor får du altid, hvad vi lover til vores kunder.

Fleksibilitet

Vi vil altid gøre en ekstra indsats. Så du kan få lige netop den løsning du har behov for

Hurtighed

Vi er altid lynhurtige. Du kan derfor altid regne med os når det virkelig brænder på.

Stofposer til restauranter i sort farve

Ideel opbevaring og præsentation af dine fødevarer med fødevareemballage af høj kvalitet fra Lara Pack


Hos Lara Pack er det vores mål at leve op til vores kunders behov, så I kan opbevare og præsentere jeres varer, som I ønsker det – og til en overkommelig pris. Med vores kvalitetsemballage sætter vi en ære i at tilbyde stærke løsninger, som gør det daglige arbejde lettere og mere overskueligt for vores kunder, uanset hvad dit behov er. Vi har desuden et udvalg af bæredygtigt og miljøvenligt bestik og emballage.

Med Lara Pack kan du regne med en leverandør, der altid vil gøre en forskel, når du har behov for det. Vores fleksibilitet skyldes vores store verdensomspændende netværk af emballageproducenter. Vi arbejder samtidig målrettet ud fra fire kriterier: Troværdighed, kvalitet, fleksibilitet og hurtighed. Dermed er du garanteret et højt niveau og en stabilitet i leverancerne, når du handler hos Lara Pack. 

SE NOGLE AF VORES PRODUKTER

VI TILBYDER ET BREDT UDVALG
hvor dit behov er i fokus
Kinaæske
Mere om os

Vi leverer fødevareemballageløsninger med fokus på dine forventninger og behov

Lara Pack tilbyder emballage, der kan dække behov for mange forskellige virksomheder, forretninger og brancher. Med vores brede udvalg og fleksible tilgang kan vi imødekomme behov hos almindelige restauranter, caféer og bagere såvel som specialforretninger. Vi tilbyder bl.a. bæreposer, takeaway-emballage og bakker til opbevaring af fødevarer. Du er velkommen til at kontakte os uanset din branche, og så finder vi sammen den løsning, der passer dig bedst. 

Vi sætter en ære i vores udvalg. Nogle få eksempler på de emballagetyper, vi leverer, er servietter, dækkeservietter, stearinlys, handsker, engangsservice, duge, lampeolie osv. Vi har et bredt udvalg fra borddækning til indpakning. Se vores katalog eller kontakt os, hvis du er på udkig efter et specialprodukt.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop