Emballage løsninger hvor dit behov er i fokus

Med Lara Pack som leverandør kan du være sikker på langvarige løsninger baseret på kvalitet og tillid

Bredt udvalg

Nogen få eksempler på emballage typer vi leverer er servietter, dækkeservietter, stearinlys, handsker, engangsservice, duge, lampeolie, bestik, tallerkner samt krydderier, rengøringsartikler, hygiejnevarer med mere. Vi har et bredt udvalg fra borddækning til indpakning. Se katalogen eller kontakt os hvis du er på udgik efter en special produkt.

Udover de almindelige emballage produkter har vi også skræddersyede produktløsninger som f.eks. poser med logo og servietter med tryk, se bl.a kundecase med papirsposer med logo her.

Fleksible & holdbare løsninger

Vi prioriterer kvalitet, tillid og samarbejde højt og dette gælder hele vejen i vores værdikæde fra producenten til kunden. Det gør at vi kan sætte dig som kunde i fokus og tilbyde løsninger der imødekommer dine behov.

Vi er også fleksible og kan tilbyde løsninger der kan tilpasses såvel store etablerede virksomheder som mindre virksomheder uanset branche og lokation.

Med Lara Pack som leverandør kan du være sikker på et langvarigt samarbejdsforhold der er med til at sikre din vækst og lette din hverdag.

Vores Kunder

Vi sætter vores fokus på vores kunders behov og prøver på at efterkomme dem så vidt muligt. Det har betydet at vi har et bredt og loyalt kundeskare i fødevarebranchen. Vi leverer i dag til caféer, restauranter, take away’s, købmand, supermarkeder mm. i hele landet.

Sortiment

Vi følger konstant med i udviklingen i branchen og holder os up to date, så vi kan være i stand til at imødekomme kundebehovene bedst muligt.

Det betyder at vi har et bredt sortiment der kan dække dit behov uanset din branche og din virksomheds størrelse. Har du en special efterspørgsel er vi også fleksible nok til at gøre det muligt for dig.

lager

Vores Leverandører

Vi har et bredt netværk af leverandører fra hele verden som vi konstant udvider. For at sikre dig effektive og vedvarende løsninger udvælger vi vores leverandører nøje efter vores kriterier om kvalitet, tillid, hurtighed samt fleksibilitet. Sammen med vores fokus på kontinuitet i vores kvalitetskontrol kan vi byde dig høj og vedvarende kvalitet hvor risiko faktorer er minimeret.

Rådgivning

Vores branchekendskab og forståelse for et kundefokuseret samarbejde gør at vi er i stand til at levere rådgivning der tilgodeser den enkelte kundes behov. Du kan derfor altid regne med os når du har behov for det.

Miljø og bæredygtighed

Vi lever op til miljøkrav og bæredygtighed og går højt op i at hele vores værdikæde lever op til de samme krav. Derfor kan vi sørge for at du kan dokumentere disse standarder overfor dine kunder.