LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Dispensere

Søg efter dit produkt
Kategorier
2
20
14
16
46
160
21
40
26
53
3
Sorter efter pris

Her finder du et stort udvalg af dispensere til folie og madfilm. Vi sætter en ære i vores udvalg. Dette sikrer vores kunder en leverandør de altid kan regne med. Nogle få eksempler på de emballagetyper, vi leverer, er servietter, papirposer, salatbakker, handsker, engangsservice, indpakning osv.

Netop fordi der er tale om fødevarer, er det også vigtigt, at man sørger for at have styr på den rette emballage. Med en dispenser til madfilm og folie kan du let og hurtigt pakke fødevarerne sikkert ind. Det er den ideelle mulighed for restauranter og caféer, hvor effektivitet og pålidelighed skal gå hånd i hånd.

Dermed kan man sikre, at maden er helt i orden, når den når frem. Vi har et stort udvalg af plastemballage til fødevarer. Du kan i vores udvalg finde en mængde fødevareemballage til forskellige formål. Vi har et stort sortiment af emballage til fødevarer, der er gode til for eksempel kager og brød, da det ofte er den slags mad, man skal bringe ud i større mængder. Vores store sortiment af plastemballage til fødevarer er dog ikke forbeholdt kager og brød – vi har emballage til alle typer fødevarer. Står du og mangler fødevareemballage af den ene eller anden art, er du kommet til det rette sted.

Stort udvalg af fødevareemballage

Hos Larapack har vi ikke blot et stort udvalg af dispensere til madfilm. Vi har alt inden for emballage til fødevarer. Det er perfekt til enhver restaurant, cafe eller fødevarevirksomhed. Vi har nemlig produkter, der er skræddersyede til alt fra sushirestauranter til pizzeriaer.

Når du bestiller dine produkter fra Larapack, modtager du varerne inden for par dage. Bestiller du for over 3.000 kr., er leveringen gratis.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop