LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Kopholderbakke

Søg efter dit produkt
Kategorier
3
20
14
16
46
160
21
40
26
53
3
Sorter efter pris

Køb din kopholderbakke her

Her finder du vores udvalg af kopholderbakker fremstillet af pap. En bakke til kopholdere er ideelt til takeaway, restauranter, foodtrucks og andre steder, hvor kunder nemt og sikkert skal kunne transportere deres drikkevarer.

Vi sætter en ære i vores udvalg. Dette sikrer vores kunder en leverandør de altid kan regne med. Nogle få eksempler på de emballagetyper, vi leverer, er servietter, papirposer, salatbakker, handsker, engangsservice, indpakning osv.

Din leverandør af emballage

Hos Lara Pack finder du ikke kun kopholderbakker. Vi har et stort udvalg af produkter, der er skræddersyet og perfekt egnet til virksomheder i restaurationsbranchen. Vi skaber løsninger, som skaber glæde og værdi for såvel virksomheder som deres kunder.

Med fødevarer må man ikke gå på kompromis med den rette emballage. Dermed kan man sikre, at maden er helt i orden, når den når frem. Vi har et stort udvalg af plastemballage til fødevarer. Du kan i vores udvalg finde en mængde fødevareemballage til forskellige formål. Vi har et stort sortiment af til emballage, der er ideelt til for eksempel kager og brød, da det ofte er den slags mad, man skal bringe ud i større mængder.

Vores store sortiment af plastemballage til fødevarer er dog ikke forbeholdt kager og brød – vi har emballage til alle typer fødevarer. Står du og mangler fødevareemballage af den ene eller anden art, er du kommet til det rette sted.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop