LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Gastronormbakker

Gastronormbakker til professionelt køkken

Har du brug for gastronormbakker til dit professionelle køkken? Gastronormbakker, som også går under navnet stålkantiner, er uundværlige i ethvert professionelt køkken. Vi tilbyder et stort udvalg af løsninger til restauranter, caféer og andre virksomheder i restaurationsbranchen, som er med til at sikre et tilfredsstillende hygiejneniveau og en høj grad af effektivitet.

I arbejdet med fødevarer er det vigtigt at have den rette emballage tilgængelig, så man sikrer, at maden bibeholder den rette kvalitet, og at hygiejnen i køkkenet er i top. Hos Lara Pack forhandler vi et stort udvalg af fødevareemballage, som er velegnet til ethvert professionelt køkken, der producerer og serverer store mængder mad på daglig basis. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find den emballage, der passer bedst til dine behov.

Gastronormbakker i aluminium

Vores gastronormbakker i aluminium er praktiske til opbevaring og levering af fødevarer. Driver du en restaurant med takeaway- eller leveringsservice, er alubakker også enormt velegnede. Du kan nemt og hurtigt transportere maden fra dit køkken til kundens dør, uden du går på kompromis med madens kvalitetsstandard. Bakkerne bidrager også til effektiviteten af køkkenarbejdet, da bakkerne let kan stables, og derfor ikke bruger meget plads.

Leder du efter alubakker, gastronormbakker eller anden emballage til din restaurationsvirksomhed? Hos Lara Pack er alt emballage samlet på ét sted. Vi er derfor din totalleverandør af alt inden for emballage og andet relevant udstyr til din restaurant eller café.

FORDELENE VED GASTRONORMBAKKER HOS LARA PACK
Vores aluminium produkter lever op til de internationale standarder for et bæredygtig miljø.
Aluminium kan bruges til at opbevare mad og madlavning og kan derfor bruges i køleskab, fryser, ovn og mikroovn. Det er derfor en alsidig produkt der er praktisk for flere restauratører.
Det sikrer en ligelig distribution af varmen og sikrer dermed en optimal tilberedning af madvarer.
Aluminium kan tåle høje plus minus grad fra -40°C til 350°C
Det er genanvendeligt og skåner dermed miljøet.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop