LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Plastbokse

Søg efter dit produkt
Kategorier
18
20
14
16
46
160
21
40
26
53
3
Sorter efter pris

Køb plastbokse og plastbeholdere til madopbevaring

Lara Pack er din foretrukne leverandør af emballage og beholdere til restaurationsbranchen. Med et specialiseret fokus på plastbokse og plastbakker tilbyder vi løsninger, der er ideelle til opbevaring og transport af mad. Vores produkter er nøje udvalgt for at sikre både holdbarhed og kvalitet, hvilket gør dem ideelle for restauranter, takeawayrestauranter og caféer. Vi forstår vigtigheden af sikker og effektiv madopbevaring og transport, og derfor er vores plastbokse og plastbakker designet til virksomheder, der skal opbevare store mængder mad. Herudover er det særligt velegnet til at transportere maden, uden det påvirker madens kvalitet og friskhed. Se bl.a. vores populære microbakker, som er perfekt til takeaway og levering.

Se vores imponerende vores udvalg af plastbokse til madtransport og -opbevaring. Vi har altid et stort udvalg af produkter, så vores kunder altid finder, hvad de skal bruge i vores sortiment.

Stort udvalg af beholdere til opbevaring og transport af mad

Vores store sortiment af størrelser gør, at du kan finde den løsning, der passer perfekt til den mad, du opbevarer og transportere. Vi har løsninger, som er skræddersyet til alt fra sandwichbutikker og pizzarier til specialforretninger og sushirestauranter.  Herudover har vi et stort sortiment af forskellige størrelser og designs sikrer, at vi kan imødekomme dine behov, uanset om det drejer sig om små portioner eller større mængder til catering.

Ved at vælge Lara Pack får du ikke blot adgang til plastbokse og andre produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, men også den fordel at arbejde med et team, der er dedikeret til at tilbyde skræddersyede løsninger og fremragende kundeservice. Du kan derfor altid kontakte os ved spørgsmål.

FORDELENE VED PLASTBOKSE HOS LARA PACK Vores produkter lever op til de internationale standarder for et bæredygtig miljø.
Vores sortiment af plastbokse er i god kvalitet til rimelige priser.
Vi kan tilbyde et billigt alternativt til kendte mærker.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop