LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Borddækning

Søg efter dit produkt
Kategorier
16
20
14
46
160
21
40
26
53
3
Sorter efter pris

Køb produkter til borddækning

Hos Lara Pack finder du markederts billigste og mest pålidelige produkter til borddækning. Se vores store udvalg, og find de perfekte produkter til borddækning for lige præcis din virksomhed. Vi sætter en ære i at have et udvalg, der kan imødekomme langt de fleste behov, som din restaurationsvirksomhed har.

Vores produkter til borddækning indbefatter bl.a. servietter, tandstikker, bloklys og fyrfadslys. Det er perfekt til at skabe den rette stemning og indretning i din restaurant, cafe eller lignende. Vi forstår, at øjet for detaljen er vigtigt i mange restauranter, og det imødekommer vi med vores borddækningsprodukter.

Servietter til dekoration, funktionalitet og hygiejne

Servietter er vigtigt i enhver virksomhed, der serverer mad, så hygiejne og service altid er i top. Vores servietter er både funktionelle og dekorative. Vi tilbyder således servietter til borddækning i et væld af forskellige farver, så du altid kan vælge det, der passer dig bedst. Vi har alt fra simple papirservietter til flotte dækservietter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg den løsning, der passer bedst.

Skab den rette stemning med fyrfadslys

Med levende lys skaber du et helt særlig atmosfære, som er med til at løfte dine gæsters spiseoplevelse til nye højder. Hos Lara Pack har vi et udvalg af alt fra bloklys til fyrfadslys.

Disse lys er ideelle til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, hvad enten det er til en romantisk middag for to eller en stor festlig begivenhed. Lysene er langtidsholdbare og passer til enhver borddækningsstil.

FORDELENE VED BORDÆKNINGS PRODUKTER HOS LARA PACK
Vores produkter lever op til de internationale standarder for et bæredygtig miljø.
Vores sortiment af borddæknings produkter er i god kvalitet til rimelige priser.
Vi kan tilbyde et billigt alternativt til kendte mærker.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop