LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Engangsservice

Søg efter dit produkt
Kategorier
46
20
14
16
160
21
40
26
53
3
Sorter efter pris

Alt indenfor engangsservice hos Lara Pack

Hos Lara Pack finder du altid attraktive tilbud på et bredt udvalg af engangsservice, herunder kaffebægre, bestik, kopper og holdere. Vores produkter er den ideelle løsning til langt de fleste virksomheder, der serverer mad og drikkevarer to-go og som levering.

Vi tilbyder praktiske løsninger til din virksomhed, hvor du kan finde alt fra engangskaffekopper til engangsbestik og beholdere til mad. Vi har løsninger, der passer perfekt til din restaurationsvirksomhed. Vi har alt fra almindeligt bestik til emballage, der egner sig til specialforretninger. Vores engangsservice er alsidig og kan bruges til alle typer restauranter.

Slip for opvasken

For de fleste virksomheder, sælger leverer fastfood, takeaway eller levering er engangsservice enormt vigtigt. Dermed slipper du også for at bruge tid på unødig opvask i en branche, der ofte er præget af travlhed. Vores produkter er nemme at smide væk efter brug, hvilket gør oprydningen hurtig og nem.

Praktisk tilbehør og engangsservice til cafeer og restauranter

For cafeer og restauranter tilbyder vi praktiske og stilfulde engangsløsninger, der passer til både to-go-ordrer og servering på stedet. Sørg for, at din service passer til maden, og vælg mellem vores brede udvalg af kopper, holdere og bokse. Køb dit engangsservice online hos Lara Pack, og nyd fordelene ved konkurrencedygtige priser og bonusordninger.

Køb dit engangsservice online hos Lara Pack, og oplev de mange fordele. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, når du køber dine varer i større antal. Du gør dig derfor besparelser, mens du også er sikker på, at dit lager er fyldt op gennem et stykke tid. Derfor arbejder vi hårdt for at sikre, at du får den bedste værdi for pengene.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop