LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Alufolie

Søg efter dit produkt
Kategorier
1
20
14
16
46
160
21
40
26
53
3
Sorter efter pris

Alufolie til dit professionelle køkken

Alufolie er med sin alsidighed og praktiske anvendelse et uundværligt redskab i ethvert moderne køkken. Det lette og holdbare materiale er perfekt til indpakning, tilberedning og opbevaring af en lang række fødevarer. Det er perfekt til at pakke mad ind, da det bibeholder friskhed og kvalitet. Derfor er det den ideelle løsning til ethvert professionelt køkken. Har du en restaurant, café eller lignende, har vi derfor løsningen for dig hos Lara Pack. Det holder nemlig

Dette lette, men holdbare materiale er perfekt til en lang række anvendelser – fra indpakning og opbevaring af fødevarer til madlavning og tilberedning. Alufolie hjælper med at bevare madens friskhed, forhindrer udtørring og holder smagene intakte. Det er en pålidelig måde at sikre, at dine fødevarer forbliver sikre og lækre, uanset om de er på køkkenbordet, i køleskabet eller på grillen.

Alufolie – Det miljøvenlige valg

En stor fordel ved alufolie er miljøvenligheden. Alufolie er nemlig 100 % genanvendelig, hvilket betyder at den kan bruges flere uden at miste sin kvalitet og funktionalitet. Dette gør det til et bæredygtigt valg for køkkener, der lægger vægt på miljøet, mens det opfylder de daglige behov.

Køb alufolie og dispenser her

Alufolie er et praktisk og nærmest nødvendigt materiale i ethvert køkken, der producerer og opbevarer store mængder mad. Folien er holdbar og kan modstå ekstreme temparaturer, hvilket gør den perfekt til opbevaring af mad. Alufolien er også yderst hygiejnisk og spiller en vigtig rolle i forebyggelsen af krydskontaminering.

Vi tilbyder også alufolie dispensere, som er designet til at forenkle hverdagen i et travlt køkken. Denne pålidelig løsning gør, at du hurtigt og effektivt kan få den ønskede mængde alufolie uden unødig spild. Det gør madlavningen og køkkenarbejdet mere strømlinet og effektivt.

Køb din alufolie, dispenser eller anden fødevareemballage hos os. Vi har hos Lara Pack et stort udvalg af emballage og andre produkter til det professionelle køkken.

FORDELENE VED ALUFOLIE HOS LARA PACK
Vores aluminium produkter lever op til de internationale standarder for et bæredygtig miljø.
Aluminium kan bruges til at opbevare mad og madlavning og kan derfor bruges i køleskab, fryser, ovn og mikroovn. Det er derfor en alsidig produkt der er praktisk for flere restauratører.
Det sikrer en ligelig distribution af varmen og sikrer dermed en optimal tilberedning af madvarer.
Aluminium kan tåle høje plus minus grad fra -40°C til 350°C
Det er genanvendeligt og skåner dermed miljøet.

Netop fordi der er tale om fødevarer, er det også vigtigt, at man sørger for at have styr på den rette emballage. Dermed kan man sikre, at maden er helt i orden, når den når frem. Du kan i vores udvalg finde en mængde fødevareemballage til forskellige formål.  Står du og mangler fødevareemballage af den ene eller anden art, er du kommet til det rette sted.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop