LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Aluminiumsemballage

Søg efter dit produkt
Kategorier
20
14
16
46
160
21
40
26
53
3
Sorter efter pris

Find aluminiumsemballage her

Hos Lara Pack finder du et stort udvalg af aluminium emballage, alufolie og meget mere. Vi sætter en stor ære i vores udvalg, som er nøje udvalg med virksomheder i restaurantsbranchen for øje. Med fødevarer kan man ikke gå på kompromis med sikkerhed og hygiejne. Derfor er det vigtigt, at man vælger den rette emballage. Og den finder du hos Lara Pack. Vores aluminiumsemballage er nemlig velegnet til sikker og pålidelig opbevarelse af fødevarer.

Vi tilbyder et stort udvalg af aluminiumsemballage, som er specialdesignet til restauranter, der tilbyder på takeaway- og leveringsservice. Med en alubakke med låg sørger du for, at madens friskhed og kvalitet bevares hele vejen fra køkkenet til kundens dør. Den rette emballage er derfor med til at sikre en god spiseoplevelse for dine kunder.

Stort udvalg af emballage

I vores omfattende sortiment af aluminiumsemballage finder du alt, hvad du behøver til opbevaring af fødevarer. Vi har alubakker, som er perfekt til levering og takeaway samt gastronormbakker, som er et must i ethvert professionelt køkken.

Du finder desuden alufolie og tilhørende alufoliedispensere, der gør brugen af alufolien nem og effektiv. Det er den perfekte løsning til det travle køkken, hvor der skal optimeres så meget som muligt.

FORDELENE VED ALUMINIUMSEMBALLAGE HOS LARA PACK

Vores aluminium produkter lever op til de internationale standarder for et bæredygtig miljø.
Aluminium kan bruges til at opbevare mad og madlavning og kan derfor bruges i køleskab, fryser, ovn og mikroovn. Det er derfor en alsidig produkt der er praktisk for flere restauratører.
Det sikrer en ligelig distribution af varmen og sikrer dermed en optimal tilberedning af madvarer.
Aluminium kan tåle høje plus minus grad fra -40°C til 350°C
Det er genanvendeligt og skåner dermed miljøet.

 

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop