LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Bokse

Søg efter dit produkt
Kategorier
41
20
14
16
46
160
21
40
26
53
3
Sorter efter pris

Køb takeaway bokse her

Her finder du vores udvalg af beholdere til takeaway Hos Lara Pack finder du et stort udvalg af bakker, bokse og anden emballage, som er nødvendig for enhver restaurant, der tilbyder takeaway. Vi sætter en ære i vores udvalg, og at vores kunder har en leverandør, de altid kan regne med.

Stort udvalg af bokse til takeaway

Hos Lara Pack har vi et bredt udvalg af bokse i forskellige størrelser og til forskellige formål. Når man tilbyder mad ud af huset til takeaway og levering, er det vigtigt, at maden kan transporteres sikkert, uden det går ud over madens kvalitet. Derfor er vores bokse og emballage den perfekte løsning til et bredt udvalg af virksomheder i restaurationsbranchen.

Vi har løsninger til alt fra beholdere til dips og dressinger til større bokse til salater, burgere og asiatisk mad. Vores takeaway bokse holder maden frisk og appetitlig fra dit køkken til kundens dørtrin. Vi har derfor den ideelle løsning for dig, uanset hvilken type restaurant du driver.

Bæredygtige løsninger

Hos Lara Pack har vi bæredygtige løsninger inden for emballage. Vores takeaway bokse er fremstillet med bæredygtige materialer. Vores fokus på kvalitet og bæredygtighed skinner også igennem i vores bokse.

Du sikrer derfor ikke blot en løsning, der er holdbar og robust, men også en løsning, der respekterer miljøet. Gå på opdagelse i vores udvalg af takeawaybokse, der holder maden frisk og lækker.

FORDELENE VED TAKEAWAY BOKSE HOS LARA PACK
Vores produkter lever op til de internationale standarder for et bæredygtig miljø.
Vores sortiment af bokse er i god kvalitet til rimelige priser.
Vi kan tilbyde et billigt alternativt til kendte mærker.
Vi har miljøvenlige varianter der ikke belaster miljøet.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop