LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Bestik

Her finder du vores udvalg af bestik. Vi sætter en stor ære i at have et bredt udvalg, uanset om du leder efter engangsservice, holdbart flergangsbestik eller robust og miljøvenligt træbestik. Dette sikrer vores kunder en leverandør de altid kan regne med.

Vi forstår, at kvalitet og pålidelighed er afgørende for takeaway- og restaurantbranchen. Derfor har vi nøje udvalgt vores produkter for at sikre, at de lever op til branchens krav om både holdbarhed og funktionalitet. Vores mål er at være din pålidelige leverandør, der altid kan levere produkter af høj kvalitet til din virksomhed.

Engangsbestik til takeaway

Vores engangsservice er perfekt til din virksomhed, hvis du leverer mad til udbringning og takeaway. Vi forstår, at det er vigtigt for enhver virksomhed i branchen, at de kan levere pålidelige og holdbare løsninger til deres kunder. Hos Lara Pack sætter vi en ære i at levere præcis dét udstyr og bestik.

Vi har et stort udvalg af bestik i forskellige farver, så du altid kan vælge den løsning, som passer din virksomhed og dine kunder bedst. Bare fordi det kun skal bruges en enkelt gang, er det ikke ens betydende med, at det ikke kan være flot og stilrent.

Bestil i træ – den miljøvenlige løsning

Tilbyd dine kunder en unik oplevelse med vores træbestik. Dette naturlige og stilfulde valg er perfekt for virksomheder, der ønsker at skille sig ud. Vores træbestik er både robust og miljøvenligt, hvilket gør det til en fremragende mulighed for bæredygtigt fokuserede virksomheder.

Det er perfekt for virksomheder, der laver hurtig takeaway-mad, og som gerne vil give kunderne en bedre spiseoplevelse end med billige plastikalternativer.

FORDELENE VED BESTIK HOS LARA PACK
Vores produkter lever op til de internationale standarder for et bæredygtig miljø.
Vores sortiment af bestik er i god kvalitet til rimelige priser.
Vi kan tilbyde et billigt alternativt til kendte mærker.
Vi har miljøvenlige varianter der ikke belaster miljøet.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop