LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Rengøringsartikler

Søg efter dit produkt
Kategorier
5
20
14
16
46
160
21
40
26
53
3
Sorter efter pris

Rengøringsartikler

Lara Pack tilbyder rengøringsartikler af høj kvalitet, der er ideelt til både privat brug såvel som for virksomheder i restaurationsbranchen. Med det rette udstyr kan selv den mest krævende rengøring blive let som en leg. Se vores udvalg, og find de produkter, som hjælper dig bedst til at løse din opgave. Vores rengøringsartikler er nemlig velegnet til at håndtere de høje krav, der er i enhver professionel restaurationsvirksomhed.

Vi har det rette udstyr til at komme af med snavs og skidt, så du kan holde det rette hygiejneniveau i din virksomhed. Nedenfor fremgår nogle af de produkter, vi forhandler, og som langt de fleste virksomheder og private husholdninger kan benytte sig af.

Alsidige viskestykker

Vores holdbare og alsidige viskestykker er et must i ethvert privat såvel som professionelt køkken. Med deres optimale suge- og tørreevne absorberer de hurtigt og effektivt. De er derfor ideelle til tørring af køkkenudstyr, overflader og hænder. Det er en vigtig nøgle til at opretholde et hygiejnisk miljø i dit køkken. Viskestykkerne kan holde i lang tid under krævende forhold, uden du behøver at udskifte dem.

Hos Larapack.dk forhandler vi en lang række emballageprodukter og rengøringsartikler, som du kan købe i bulk. Og vores viskestykker er ingen undtagelse. Det sikrer, at du med en enkelt ordre kan fylde dit lager op, uden du bør bekymre dig om at bestille igen foreløbig.

Universalklude til ethvert køkken

Universalklude er noget, de fleste kender til, og det er en fast bestanddel i langt de fleste private som professionelle køkkener. En universalklud er hurtig og nem at anvende. Der skal blot tilsættes vand og rengøringsmiddel for effektivt at kunne rense enhver overflade. Ikke desto mindre er det blandt de vigtigste rengøringsartikler. Gå ikke på kompromis med køkkenhygiejnen, og køb universalklude i større mængder, så du altid har en klud tilgængelig.

Stålsvampe og skuresvampe til effektiv rengøring

Når almindelig overfalderengøring er ikke er nok, så kan en skuresvamp eller stålsvamp være den rette løsning. Denne slags svampe er nemlig velegnet til fjernelse af genstridigt snavs, fastbrændt snavs og pletter. Det gælder særligt for virksomheder, der hurtigt vil rengøre deres køkkengrej.

Stålsvampe er den ideelle rengøringsartikel mest udfordrende rengøringsopgaver, hvor det indgroede snavs på køkkengrej og -maskiner skal fjernes hurtigst muligt. På den måde har du altid mulighed for et køkken, der fremstår hygiejnisk og rent med hygiejniske køkkenudstyr.

Hos Lara Pack kan du finde alt inden for emballage, rengøringsartikler og andre praktiske produkter, som enhver restaurationsvirksomhed har brug for. Gå på opdagelse i dit udvalg, og find alle de produkter, du har brug for.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop