LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Krydderi

Søg efter dit produkt
Kategorier
40
20
14
16
46
160
21
26
53
3
Sorter efter pris

Stort udvalg af krydderier

Lara Packs udvalg af krydderier er den perfekte måde at tilføje smag og aroma til din madlavning. Vores krydderi er af højeste kvalitet og nøje udvalgt for at sikre den bedste smagsoplevelse. Vores krydderier er perfekte til at forbedre smagen af ​​dine retter, uanset om du tilbereder kød, fisk, grøntsager eller suppe. Lara Packs krydderier kommer i praktiske beholdere, der bevarer deres friskhed og aroma. Vælg os som din leverandør af krydderi. Med vores pålidelige service og store udvalg kommer du aldrig til at gå på kompromis med smagen af din madlavning. o

Køb krydderi til din restaurant eller cafe

Hos Lara Pack forhandler vi et stort udvalg af krydderier fra hele verden. I vores udvalg af krydderier finder du alt fra klassiske krydderier og smagsforstærkere som salt og sort peber til eksotiske krydderier som tandoori masala. Vi har derfor også et godt udvalg til restauranter, der laver krydrede madretter.

Alle vores krydderier kommer i store praktiske beholdere på op til 1 kg. Det er den perfekte løsning til restauranter, der hver eneste dag laver mange madretter og derfor altid skal have de rette krydderier tilgængelig. Driver du et pizzaria, der altid skal have oregano ved hånden, eller skal du blot fylde lageret op med basale krydderier? Så har vi løsningen for dig – og du får det endda til en fordelagtig pris.

Totalleverandør af emballage og krydderier

Hos Lara Pack tilbyder vi mere end bare krydderier. Vi har samlet et udvalg af emballage, krydderier og andre nødvendige materialer til din restaurant eller cafe. Og det hele er samlet på et sted. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find de produkter, du skal bruge i din virksomhed.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop