LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Alubakker

Søg efter dit produkt
Kategorier
14
20
14
16
46
160
21
40
26
53
3
Sorter efter pris

Køb alubakker og fødevareemballage her

Se vores udvalg af alubakker her, som kan anvendes til at opbevare store mængder mad. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til restauranter, caféer og andre virksomheder i restaurationsbranchen, som er med til at sikre et højt hygiejneniveau, sikkerhed og ikke mindst effektivitet. Vi har et udvalg af alubakker i forskellige størrelser, så du altid kan finde noget til dine behov.

Når der arbejdes med fødevarer er det vigtigt, at man sørger for at have den rette emballage, da man på den måde sikrer, at maden leverer op til kvalitets- og hygiejnemæssige standarder. Hos Lara Pack forhandler vi et stort udvalg af fødevareemballage, som er skræddersyet til de behov, som restaurationsbranchen har.

Alubakker til køkken og transport

Alubakker er praktiske til opbevaring og transport af fødevarer på grund af deres fleksibilitet og lave vægt. De kan bruges stables på hinanden, så de med til at sikre plads og effektivitet i ethvert køkken. De tåler desuden høj varme, så de kan også bruges til madlavning.

Driver du en restaurant med takeaway- eller leveringsservice, er alubakker også enormt velegnede. Du kan nemt og hurtigt transportere maden fra dit køkken til kundens dør, uden du går på kompromis med madens kvalitet og friskhed.

FORDELENE VED ALUBAKKER HOS LARA PACK

Vores aluminium produkter lever op til de internationale standarder for et bæredygtig miljø.
Aluminium kan bruges til at opbevare mad og madlavning og kan derfor bruges i køleskab, fryser, ovn og mikroovn. Det er derfor en alsidig produkt der er praktisk for flere restauratører.
Det sikrer en ligelig distribution af varmen og sikrer dermed en optimal tilberedning af madvarer.
Aluminium kan tåle høje plus minus grad fra -40°C til 350°C
Det er genanvendeligt og skåner dermed miljøet.

Netop fordi der er tale om fødevarer, er det også vigtigt, at man sørger for at have styr på den rette emballage. Dermed kan man sikre, at maden er helt i orden, når den når frem. Du kan i vores udvalg finde en mængde fødevareemballage til forskellige formål.  Står du og mangler fødevareemballage af den ene eller anden art, er du kommet til det rette sted.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop