LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.

Shampoo

Søg efter dit produkt
Kategorier
2
20
14
16
46
160
21
40
26
53
3
Sorter efter pris

Larapacks shampoo-serie er designet til at pleje og nære hår af alle typer. Vores shampooer er formuleret med nøje udvalgte ingredienser, der renser håret, mens de genopretter dets naturlige balance og glans. Fra volumengivende til fugtgivende varianter er vores shampoo-sortiment skabt for at imødekomme de unikke behov i forskellige hårtyper og -tilstande.

Vores shampooer indeholder næringsrige ekstrakter og olier, der styrker håret fra rod til spids. De er fri for skadelige kemikalier som sulfater og parabener, hvilket gør dem sikre og skånsomme for regelmæssig brug. Hver variant er omhyggeligt designet for at sikre, at hårpleje bliver en luksuriøs og gavnlig oplevelse.

Larapacks engagement i kvalitet og bæredygtighed afspejles i vores shampoo-sortiment. Vi stræber efter at anvende miljøvenlige og bæredygtige ingredienser, der ikke kun plejer håret, men også tager hensyn til planetens velbefindende. Med fokus på innovativ formuleringsvidenskab tilbyder vi shampoo-løsninger, der er effektive, nærende og ansvarlige.

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop