LARA PACK - TOTALLEVERANDØR AF ENGROS FØDEVAREEMBALLAGE

cropped-Logo.png
0 0,00 kr.

Favoritter

Gratis levering

Ved køb over 3000,- i Storkøbenhavn

Køb fra lager

eller afhent straks efter bestilling

Hurtig levering

ved bestilling inden kl 12 i Storkøbenhavn

Favoritter

Login 

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Miljøvenligt engangsservice til fester fra LaraPack
Take-away og leveringsmuligheder på online platforme er blevet en større og vigtigere del i danskernes hverdag, og emballagen, som maden opbevares i, spiller en betragtelig rolle i forhold til effektiviteten, kunderservicen og funktionaliteten hos danske restauranter, caféer og spisesteder.

Praktisk emballage skaber større effektivitet og glade kunder

I en verden, hvor onlinemulighederne bliver flere og flere, oplever restaurantbranchen også markante forandringer. Mulighederne for at bestille mad til afhentning og levering online bliver hver eneste dag flere og flere. Det stiller større krav til de virksomheder, som hver dag skal levere upåklagelig mad til tilfredse kunder. Effektivitet og holdbarhed er absolutte nøgleord i denne branche. For at kunderne skal være glade, er det nødvendigt, at maden er i den bedst mulige forfatning, når den når frem til kunderne. 

Praktisk og funktionel emballage er en vigtig brik i enhver virksomhed, som tilbyder mad til takeaway og levering. Emballage som alubakker og plastikbeholdere er velegnet til at holde på madens varme, så maden er lige så lækker, når den kommer frem, som når den bliver sendt afsted. Det handler nemlig om at skabe en oplevelse for kunden, der er så tæt på restaurantoplevelsen som muligt. En robust og sikker emballage sikrer også, at maden ikke bliver beskadiget under rejsen til kundens dørtrin. 

Det er de små detaljer, der gør, at en tilfældig kunde bliver til en loyal stamkunde. Det er derfor også en måde, man som virksomhed kan skabe oplevelser for kunden, der skiller virksomheder ud fra mængden – og her kan emballage være nøglen. 

Emballage der skiller dig ud fra mængden

Det er de små detaljer og gode oplevelser, der gør, at en tilfældig kunde bliver til en loyal stamkunde. Det gælder om nogen for virksomheder i de brancher, der tilbyder takeaway og levering. Selvom der er en masse valgmuligheder, så har kunder en tilbøjelighed til at genbestille fra restauranter, som de har gode erfaringer med og har tillid til.  

Det er vigtigt at finde måder, hvor man som virksomhed kan skabe oplevelser for kunden, der skiller virksomheder ud fra mængden – og her kan emballage være en del af løsningen. Den bedste emballage tager højde for behov og gør madoplevelsen praktisk og behagelig. Ved at bruge emballage, der tilfører værdi til den samlede kundeoplevelse, kan restaurationsvirksomheder differentiere sig markant i et konkurrencepræget marked. 

Når vi snakker virksomheder, der tilbyder leverings- og takeawaytjenester, så har de en stor kundegruppe med forskellige behov, der gerne skal opfyldes. Desværre kan man sjældent gøre alle tilfredse, men med den rette emballage kan man styrke brugeroplevelsen markant. 

For nogle kunder er det vigtigt, at skal kunne nyde maden let og bekvemt hvor som helst. For andre kunder er det vigtigt, at maden er i en god forfatning efter transport. Og for nogle kunder er det vigtigt, at de nemt kan anrette deres mad, efter de har modtaget den. Det stiller derfor store krav til emballagen, så man som restaurant kan skille sig ud fra mængden.

Gør livet lettere for kurerer og leveringstjenester

Det er ikke kun restauranter og kunder, som den rette emballage skaber værdi hos. For kurerer for de kendte leveringstjenester, der leverer mad for restauranter, er effektiv og praktisk emballage også afgørende. Når maden er opbevaret i emballage, der er robust og let at transportere, bliver livet lettere for kurererne. Det reducerer risikoen for lækage eller spild, hvilket er afgørende for at skabe en god oplevelse for både kurer og kunder. En velbeskyttet leverance kan derfor også øge sandsynligheden for, at kunden vil være tilfreds med servicen, hvilket kan føre til gentagne ordre for både restauranten og leveringstjenesten.

Skab gode, praktiske oplevelser for dine kunder

Hvis du har en virksomhed, som tilbyder takeaway eller levering, kan emballage være den god måde at skabe gode oplevelser for dine kunder på. Og hvem ved? Måske det bliver årsagen til, at kunderne vælger dig fremfor konkurrenten, næste gang de skal bestille mad. 

Nu hvor du sandsynligvis er klar over, at emballage ikke er noget, man skal gå på kompromis med, kan du se gennem vores store sortiment af emballage til fødevareopbevaring og takeaway her

    0
    Din kurv er tomTilbage til shop